Kapcsolat

Dobrai F. Rezső

Executive Business Coach

kapcsolat

36 (30) 833-6983

dobrai[kukac]dobraicoach.hu

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Családias és baráti hangulatú, nyáron légkondicionált környezetben fogadlak, az alábbi fotókon látható exclusive, szép környezetben, két budapesti helyszínen a XI. és XIII. kerületben.

Coaching esetében a helyszín általában, egy arra kialakított kellemes légkörű és minden külső zavaró tényezőtől mentes szoba. Nagyon fontos, hogy az ügyfél és a coach egymásra tudjon hangolódni, mindkettőnknek szükséges, hogy zavar mentesen tudjunk figyelni egymásra. Nem szerencsés, ha folyamatosan zavaró körülmények nehezítik a munkánkat. Nekem is szükségem van arra a figyelemre és koncentrálásra, ami ahhoz kell, hogy maximálisan rád tudjak figyelni.
Az általam kínált helyszín nagyon színvonalas és minden igénynek megfelel.
Két könnyen könnyen megközelíthető helyszínen tartom az üléseket, Budapest XI. kerületében, Újbuda központjában, illetve Bp. XIII. kerületében a Hegedűs Gyula utcában. Mindkét helyre akár autóval vagy tömegközlekedési eszközzel is kényelmesen eljuthatsz.
Az autós parkolás sem okoz gondot, de fizetős a megállási lehetőség a környéken.

A Bp. XI. kerületi irodához alig 2 perces sétára található a  Feneketlen-tó, így a környék megengedi, hogy akár a szabadban is találkozhatunk, ha neked szimpatikus a természetben egy gyönyörű tó mellett az ülésünk megtartása.
Természetesen ha olyan jellegű elakadással keresel, amire nem szerencsés egy szép, de kissé zajos helyszín, akkor ezt elvettettük.
Továbbá Budapest XX. kerületében, Pesterzsébeten is tudlak fogadni.

Azért azt elmondom, hogy a coaching folyamat szempontjából talán sokszor kedvezőbb részedre, ha kimozdulsz abból a környezetből, amiben folyamatosan létezel. Természetesen nem egy helyszín fog változtatni a dolgaidon, de az biztos, hogy sokat segít egy másik környezetben, kényelmesen és feszengés nélkül beszélgetni a számodra megoldani kívánt problémádról.

Várlak szeretettel!

 

Fotók: Cosmic Latte Szaloniroda Bp. XI kerület és Bp. XIII. kerület

MUNKAHELYET VÁLTANÁL?