Kapcsolat

Dobrai F.Rezső executive business coach

Dobrai F. Rezső

Executive Business Coach

kapcsolat

36 (30) 833-6983

dobrai[kukac]dobraicoach.hu

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Családias, baráti, nyáron légkondicionált környezetben várlak és fogadlak az alábbi fotókon látható exclusive  és szép környezetben.

Coaching esetében a helyszín általában, egy arra kialakított kellemes légkörű és minden külső zavaró tényzőtől mentes szoba. Nagyon fontos, hogy az ügyfél és a coach egymásra tudjon hangolódni, mindkettőnknek szükséges, hogy zavar mentesen tudjunk figyelni egymásra. Nem szerencsés, ha folyamatosan zavaró körülmények nehezítik a munkánkat. Nekem is szükségem van arra a figyelemre és koncentrálásra, ami ahhoz kell, hogy maximálisan rád tudjak koncentrálni.
Az általam kínált helyszín nagyon színvonalas és szerintem minden igénynek megfelel.
Könnyen megközelíthető, hiszen a XI.kerület központjában található, ahová több közlekedési eszközzel is eljuthatsz.
Az autós parkolás sem okoz gondot, de fizetős a megállási lehetőség a környéken.

Mivel nagyon közel található a Kosztolányi Dezső tér és a Feneketlen-tó, így a környék megengedi, hogy akár a szabadban is találkozhatunk, ha neked szimpatikus a természetben egy gyönyörű tó mellett beszélgetni a problémádról.Természetesen ha olyan jellegű elakadással keresel, amire nem szerencsés egy szép, de kissé zajos helyszín, akkor ezt elvettettük.
Télen ezt nem javaslom 🙂 bár, jó melegen felöltözve akár…

Ha a saját irodádban szeretnél coaching ülést, arra is van lehetőség, szívesen elmegyek hozzád, Budapest területén.
Azért azt elmondom, hogy a coaching folyamat szempontjából talán sokszor kedvezőbb részedre, ha kimozdulsz abból a környezetből, amiben folyamatosan létezel. Természetesen nem egy helyszín fog változtatni a dolgaidon, de az biztos, hogy sokat segít egy másik környezetben, kényelmesen és feszengés nélkül beszélgetni a számodra megoldani kívánt problémádról.

Várlak szeretettel!

 

Fotók: Cosmic Latte Szaloniroda