Női önfejlesztés

Sokszor halljuk és gondolom használjuk is a gyengébbik nem kifejezést a hölgyekre. Nagyon vicces, ha jobban belegondolunk, mert egyáltalán nem gyengébb nem, mint a férfi nem. Jó, vannak helyzetek, például egy jól megrakott malteros vödör felemelése gondot okozhatna egy nőnek, vagy a bányában a csilléket tologatni. Ugyanakkor az élethez való összes olyan tulajdonság, ami a fájdalomhoz és az elviselésükhöz kapcsolódik abban magasan vezetnek a hölgyek. Kitartóak, sokkal pontosabban végzik a feladataikat illetve, körültekintőbbek. Az már csak hab a tortán, hogy gyereket szülnek és ennek minden jó és kevésbé örömteli oldalát ők viselik. Igen, kellünk hozzá mi is férfiak hátországnak, de tudjuk mindannyian, hogy becsülendő a női nem szívóssága.

A Női önfejlesztés azon hölgyeknek szól , akik magánéleti vagy egyéb kihívásaikat szeretnék hatékonyan megoldani, rendezni.
A problémák megjelenése után, ne nyugodjunk bele a sorsunkba, mert azon mindig javíthatunk még akkor is, ha nehéz az első lépés. A sikeres problémamegoldás kárpótol minden belefektetett energiát.

Ami határt szabhat a hölgyek szárnyalásának az nem más, mint a magabiztosság, az önbizalom hiánya, illetve a kishitűség vagy a nemük általi gyengébb nemnek való beskatulyázás negatív értelmezése!

Mert minden adott benned, hogy akár sikeres feleség, jó anya vagy kiváló üzletasszony vagy sikeresebb diák lehess a a főiskolán vagy az egyetemen.
Csak hidd el, és támaszd alá önmagad megismerésével, ne hagyatkozz a környezetedből áradó esetleges “lekicsinylő” beszólásokra.

A coachingban mindenképpen a jövőre és az ügyfél pozitív énjére, és annak felerősítésére koncentrálunk.
A coach ülés időnként óhatatlanul is átmegy life coaching területre, hiszen a munkahelyi elakadások, kihívások kihatnak az ember magánéletére is.
Ezért hasznos, ha nem halogatjuk a problémák kezelését, hogy nagyobbra nőjenek.
Ezzel is dinamikusan és hamarabb elérheted a lelki harmóniát és lelki egyensúlyt.

A női önfejlesztés, coaching, sokat segíthet az élet számos területén,

  • párkapcsolatát szeretné javítani
  • munkahelyi pozícióját erősítené
  • iskolai kihívások kezelése
  • kapcsolatában elfoglalt szerepét szeretné fejleszteni
  • életszervezési, életvezetési gondjait oldaná meg
  • önismeretét, önbizalmát szeretné fejleszteni
  • testi-lelki-szellemi jóllétét növelné
  • pozitívabban szeretné látni a világot

Csatlakozz a Dobrai F. Rezső/coach facebook oldalunkhoz is, ahol mindig friss információkat találsz.

Így növeld az önbizalmad!

2017 február

Hozd ki magadból a legjobbat, a coaching nagyszerűségével