Az értékesítő képzés, face to face értékesítői coachingot különösen ajánlom cégeknek, akik üzletkötőiket, értékesítőiket szeretnék jobban felvértezni a “viszontagságokra”.

Minden cég számára, aki értékesítésben érdekelt fontos kell, hogy legyen az üzletkötőjének, képviselőjének felkészültsége, problémamegoldó képessége, kitartása,motiváltsága.
Akár új dolgozóról vagy régi kollégáról legyen szó.

Face to face értékesítő képzés keretébe, személyesen szeretném a legjobbat kihozni minden egyes kollégádból.
(például gondolok itt biztosítással, ingatlan értékesítéssel foglalkozó üzletkötőkre, stb.)

Miért face to face?

Mert minden kollégád más és más képességű, más módon kell fejleszteni és beszélni vele, más dolgok zavarják, ami esetleg nehezíti munkáját.

Sok esetben tapasztalom, hogy amikor felvesznek egy értékesítőt, kap néhány hét vagy jobb esetben, de ez már valóban a jobbik eset, néhány hónap betanulási időt, ami alatt bizonyítania kellene.
Aztán ez vagy sikerül vagy nem, több tényezőn is múlik. Például az illető mennyire kitartó, hogy bírja az esetleges visszautasításokat munkája során, de az is fontos lehet, hogy a vezetője mennyire áll mellette emberileg és szakmailag.

Létezik olyan helyzet is, amikor valóban kiváló emberek, képtelenek belerázódni egy üzletkötői vagy értékesítői feladatba, mert nehezen veszik az ezzel járó kihívásokat.

1992-től több, mint 20 éven keresztül foglalkoztam értékesítéssel, több vállalati pozícióban.
Kaptam hideget, meleget, de ennyi évbe bőven belefért. Megtapasztaltam a sikeres értékesítés metódusát és azt, hogy hogyan dolgozzam fel ha valami nem sikerül, illetve hogyan hozzam helyre, ami nem jött össze.

üzletkötő képzés,business coaching,coach Budapest,

Ha a face to face értékesítő szolgáltatásomat veszed igénybe , biztos lehetsz abban, hogy kollégád, munkatársad segítője és  mentora leszek addig, amíg igényled.
Természetesen a coaching fantasztikus eszközvilágát használva fogom kihozni a legjobbat üzletkötő, képviselő vagy értékesítő kollégádból.

Az értékesítő képzés személyes fejlesztés keretében zajlik, és rendszerint 3 – 4 alkalom elegendő szokott lenni.
Az ülések keretében, mindig visszatérünk az előző ülésen kapott feladatra, amit kollégád végrehajt és kiértékeljük. Amennyiben közös a megelégedettség, együtt ünnepelünk!

A coach egy barát, aki mindent megtesz az ügyfeléért, de semmit nem tesz meg az ügyfele helyett!

FOGLALJ IDŐPONTOT NÁLAM