Bemutatkozás

Bemutatkozás,Dobrai F.Rezső executive business coach

Kedves Látogató!

Örömmel köszöntelek az oldalon.

Dobrai F. Rezső vagyok,
eleinte rádiós műsorvezetőnek készültem, dolgoztam a Kossuth a Danubius és Petőfi Rádióknál. Mikrofonnal a kezemben politikusok, celebek és egyéb hírességek hadát szólaltattam meg. Voltam bombariadókon, de készítettem életfogytos fegyencekkel is riportot börtönökben. Életem egyik meghatározó momentuma volt, amikor egy idős hölgyet menthettem meg az öngyilkosságtól, aki le akart ugrani a Szabadság hídról.

Sok dolgot tapasztaltam, engem is megtört néha, amiket láttam és megéltem. Álltam a mikrofon másik oldalán is, mert nagy kedvencem az éneklés. Sikeresen vettem az akadályokat magyar sorozatokban. Az elmúlt cirka 20 évben egy külföldi tulajdonú vállalatnál dolgoztam, kezdetben sales menedzserként majd kereskedelmi vezetőként, közben előadásokat tartottam értékesítésről, eladási technikákról.

Bejártam Magyarországot, töviről hegyire.
Meg kellett tapasztalnom munkavállalóként is, és hosszú éveken át vezetőként is, hogy mindig vannak és lesznek problémák akár az üzleti és abból adódóan a magánéletben is. De ami nagyon fontos, hogy minél hamarabb és minél hatékonyabban számoljuk fel a problémákat és haladjunk előre, motiváltan egy új cél felé. Munkámból adódóan, számtalan emberrel találkoztam, számtalan emberi sorssal, üzleti szituációval és problémával, megoldásra váró kihívással. Mindig foglalkoztatott, hogy miért vannak úgy a „dolgok” ahogy, és hogyan lehetne azokon változtatni, jobbítani az ember a cég a közösség javára.

Színes egyéniségnek tartanak több, mint 20 éves vezetői és értékesítői tapasztalattal, illetve jó emberismerettel. Nem szeretek kertelni, mert szerintem legrövidebb út az egyenes! Szeretem a szerethető embereket, empatikus és megbízható személyiség vagyok. Ha elakadtál magánéleted, pályafutásod, karriered valamely pontján vagy munkahelyi gondok nehezítik életed, két lehetőséged van. Próbálsz magadtól változtatni a dolgok menetén, de ha ez eddig sem ment egyszerűen lehet, hogy ezután sem fog és marad minden a régiben vagy rosszabb lesz. A másik lehetőség, hogy szakember segítségével hozod ki magadból a maximumot és éred el az optimális állapotot.

Coaching módszerekkel segítelek cégvezetési, munkavállalói kihívásaidban és elakadásaidban, melyek kiterjedhetnek akár a magánéleti szintre is. Ez egy olyan párbeszéd folyamat kettőnk között, melynek alapja az irányított kérdezéstechnika, és a pozitív tartalékaid felerősítése. Nem tanácsokat fogsz kapni, hanem te fogod magadtól a coaching üléseken kimondni és meghatározni a feladatokat illetve a megoldást, hogy megtaláld az egyensúlyt abban, amivel felkerestél.
Szeretettel várom jelentkezésed! Maximálisan melletted fogok állni abban a folyamatban, ami segít neked cél és a harmónia elérésében.

AZ IAC MAGYAR TAGOZATÁNAK TAGJA

Ízelítő a bejegyzéseimből

az összes írásomhoz pedig, kattints

ide

  • munkahelyi beilleszkedés

Munkahelyi beilleszkedés

Munkahelyi beilleszkedés A munkahelyi beilleszkedés sem más, mint az élet bármely egyéb területén, egy új közösségbe való belépés, mely automatikusan új szabályok elé állítja a beilleszkedő felet. Természetesen a befogadó közegnek is kellően intelligens [...]

  • alfa-nők

Alfa-nők a cég élén

Alfa-nők a cég élén Arról már írtam, miért előnyös a női vezetés, de gondoltam megér még egy írást a téma, az alfa-nők vezetői képességeiről, munkahelyen betöltött szerepéről is. Ha valakinek már volt nő vezető [...]

  • team coaching

Team coaching

Team coaching Akadnak szituációk vagy kihívások egy vállalati teamnél, amikor fontos lenne számukra egy csoportos összehangolás. Ennek jellemző területe a team coaching, mely a vezetői csoportok, munkaközösségek, összehangolására, erősítésére alkalmas. Olyan teameké, akik egy [...]

SKYPE-OS COACHING ÜLÉS IS LEHETSÉGES