Tippek állásinterjúhoz

3 fontos dolog, amit tudnod kell

Ezek a tippek állásinterjúhoz, minden helyzetben megállják a helyüket, hiszen bárki fog a túloldalon ülni, mindenki a legjobb embert keresi. 

Tippek állásinterjúhoz, amit érdemes szem előtt tartani

  • A tulajdonos a legjobb embert akarja, nincs sablonja, korlátok nélkül  kedvére válogat, lehetsz egyedi és meghökkentő, látszódjon benned a plusz.
    ( szerencséd van, ha ő interjúztat )
  • A HR-es is a legjobb embert akarja, de mindenképpen olyat, aki megfelel a sablonoknak. Ne akarj “leszúrt Rittbergert” előadni, nem biztos, hogy vevők rá!
    (az összes interjú tanácsban olvashatsz ilyen sablonokat, ne rágózz, hogy áll a hajad, hogy ülsz, hogy fogsz kezet, milyen ruha van rajtad, ne késs, mosolyogj, mit sugárzol magadból stb. )
  • A beosztott kereskedelmi vezető vagy középvezető, aki egyben a felettesed is lesz talán, szintén a legjobbat keresi, DE előfordul, hogy olyat, aki idomítható, aki semmiképpen nem jobb nála.  Sajnos ezen a szinten sokan elbuknak hiába kreatívak, hiába hatalmas piaci ismerettel bírnak! Ilyen szituban fokozottan érvényesül az emberi tényező.
    ( ezzel mindenképpen számolnod kell, ne akarj nála több lenni, legalább akkor és ott az interjún )

Munkahelyi elakadás 7 motiváló ok, hogy tovább lépj

Persze vannak kivételek mindhárom esetben pro és kontra, de amikor állásinterjúra mész nyilván nem válogathatsz az interjúztató személyét és beosztását illetően, ezért tartsd szem ellőtt az emberi tényezőket is,  és tudod, néha a kevesebb több!!!

De Te ne járj így!

Szívesen segítek, ha állásinterjú előtt, vagy közben vagy, és szeretnél minél hatékonyabban, de mértéket tartva megfelelni.
Beszélgessünk az elképzelésedről, hogyan vagy mivel szeretnéd az új munkáltatóidat lenyűgözni.

Szeretettel várom hívásod vagy üzeneted.

Csatlakozz a Dobrai F. Rezső/coach facebook oldalunkhoz is, ahol mindig friss információkat találsz.

Tippek állásinterjúhoz

2018-02-02T20:46:54+00:00
Ne maradjon le!

Iratkozzon fel
a hírlevelünkre

Hírleveleinkről természetesen bármikor leiratkozhat.
FELIRATKOZOM
close-link