Komfortzóna Te el mered hagyni?

2018-05-29T14:22:26+00:00 január 9th, 2018|Tags: |

Komfortzóna Te el mered hagyni?

A komfortzóna az a burok, ami minden embernek van. Szeretjük, mert biztonságot ad, jól érezzük magunkat a zónán belül, mert minden kiszámítható, nincs váratlan helyzet. És ugye mondják a csoda meg kint van. Pestiesen szólva herótom van a sok komfortzónás okosságtól, akik ezzel próbálják magukat eladni, te pedig szemet lesütve pironkodsz azon, hogy még nem hagytad el a zónádat. És tudod miért???
Mert beszélni baromi könnyű róla, és puffogtatni mindenféle szlogent, meg idézetet Thomas Manntól, Gandhiig.

Komfortzóna Újra, meg Újra, meg Újra

Szeretném ha látnád a tényt, mert segíteni akarok neked!
Én kiléptem valóban a “megszokott körömből”, hátat fordítva mindennek!

Ma, már látom ennek a döntésnek az összes  örömét és hasznát.
De ez nem volt mindig így, az igazság az, hogy pasi létemre néha sikítottam volna, mint egy kisgyerek, hogy kérem vissza az eddigi életem, de NEM!!! Nincs vissza út!!

A munkahelyváltás 10 biztos jele

Amikor az ember valami új dolgot kezd az életével, merőben újat, néhány tényezővel nem számol.
Nem is tud, hiszen jószerivel azt sem tudja mire vállalkozik csak nekivág a rengetegnek, egy általa felállított és emiatt hiteles és szívből akart célnak.
Közben  lesznek nehéz élethelyzetek, amikben csak magadra számíthatsz, lesznek emberek az életedben, akik eltűnnek, pedig számítottál rájuk, néha egyedül maradsz és neked kell megvívnod a csatát az elemekkel, tudom ez most ilyen költőies volt, de ez így passzol ide, mert szívből jön és igaz!

És kicsit ezzel már túlmentem a “mezei komfortzóna kilépésen” hiszen ez több is annál viszont a lényeg, hogy minden változtatás nehézségekkel, olykor fájdalommal is jár.
És hazudtam az elején, mert igenis biztatlak arra, hogy változtass, ha nem megy már valami vagy nem érzed benne jól magad.
De tudnod kell, hogy nem könnyű, sok kitartást igényel és mielőtt feladnád és visszamennél a “balettba ugrálni” számolj el tízig és vágj bele újra, meg újra, meg újra……egyszer élünk és nem mindegy, hogyan.

Akarj MAGAD lenni…MERT MEGÉRI!

Csatlakozz a Dobrai F. Rezső/coach facebook oldalunkhoz is, ahol mindig friss információkat találsz.

 

Barátsággal!

2016. augusztus
Ne maradjon le!

Iratkozzon fel
a hírlevelünkre

Hírleveleinkről természetesen bármikor leiratkozhat.
FELIRATKOZOM
close-link