Kedves “Coach”- talan barátom, tisztelt érdeklődő!
Online esemény, tájékoztató a coachingról 2016.11.29 18 órakor a Facebook oldalamon 

Fenti időpontban tartandó esemény neked szól, ha érdekel a coaching, mint segítő szakma, illetve annak jelentése a gyakorlatban.Tapasztalatból tudom, hogy viszonylag kevesen vannak azon emberkék, akik ismerik e segítő módszernek a jelentőségét. Aki találkozoztt már vele, mert esetleg volt már coachnál, az az esetek többségében valóban pozitív élményként élte meg.
Nem mellesleg a problémája is megoldódott, hiszen a célja egy coach ülésnek mindenképpen az, hogy megszabadulj attól a tehertől, amit cipelsz.
Szeretném néhány mondtaban bemutatni, hogy mi is ez a számodra esetleg még ismeretlen szó, illetve mit takar a mögötte lévő segítő munka.
Milyen esetekben segíthet neked, mint fejlesztő folyamat.Ki coach, ki a coachi és mit jelent a coaching?

Szívesen veszem ha kérdezel közben, én igyekszem válaszolni.

Egyébként több információt is találsz az oldalamon ebben a témában, ha időd engedi olvasgasd bátran, hátha rádöbbensz, hogy neked is érdemes lenne kipróbálnod.

Mert van esetleg olyan munkahelyi és ebből fakadóan magánéleti problémád, amely megérdemelné ha he nem fájdítaná a fejed többé.
A távolság sem akadály, ha mesze élünk egymástól és szimpatikusnak találsz ,  velem szeretnél coacholtatni, mert online (skype) is tudunk beszélgetni, erről is találsz az oldalamon információt.
Kapható akciós csomag az online ülésre, amiről bőségesen találsz infokat, illetve árakat is az online coaching oldalamon.

 

Facebook oldalam elérhetősége : Dobrai F.Rezső business & executive coach, sales coach