Bemutatkozás

Bemutatkozás,Dobrai F.Rezső executive business coach

Kedves Látogató!

Örömmel köszöntelek az oldalon.

 

Dobrai F. Rezső vagyok,
eleinte rádiós műsorvezetőnek készültem, dolgoztam a Kossuth a Danubius és Petőfi Rádióknál. Mikrofonnal a kezemben politikusok, celebek és egyéb hírességek hadát szólaltattam meg.
Voltam bombariadókon, de készítettem életfogytos fegyencekkel is riportot börtönökben. Életem egyik meghatározó momentuma volt, amikor egy idős hölgyet menthettem meg az öngyilkosságtól, aki le akart ugrani a Szabdság hídról.
Sok dolgot tapasztaltam, hidd el engem is megtört néha, amiket láttam és megéltem.
De álltam a mikrofon másik oldalán is, mert nagy kedvencem az éneklés.
Sikeresen vettem az akadályokat magyar sorozatokban is, ilyen volt például az egyik kedvencem, a Barátok közt.
De az élet más szerepet szánt nekem!
Ma már tudom, segíteni másoknak, de mi volt előtte?

Az elmúlt cirka 20 évben egy külföldi tulajdonú vállalatnál dolgoztam, kezdetben sales managerként majd kereskedelmi vezetőként, közben előadásokat tartottam értékesítésről, eladási technikákról.
Bejártam Magyarországot, töviről hegyire.
Meg kellett tapasztalnom munkavállalóként is, és vezetőként is, hogy mindig vannak és lesznek problémák akár az üzleti és abból adódóan a magánéletben is.
De a fontos, hogy minél hamarabb és minél hatékonyabban számoljuk fel a problémákat és haladjunk előre, motiváltan egy új cél felé.
Munkámból adódóan, számtalan emberrel találkoztam, számtalan emberi sorssal, üzleti szituációval és problémával, megoldásra váró helyzettel. Mindig foglalkoztatott, hogy miért vannak úgy a „dolgok” ahogy és hogyan lehetne azokon változtatni, jobbítani az ember a cég a közösség javára.

Színes egyéniségnek tartom magam, több, mint 20 éves vezetői és értékesítői tapasztalattal, illetve jó emberismerettel.

Szeretem a szerethető embereket, empatikus és megbízható személyiség vagyok.

Ha elakadtál pályafutásod, karriered valamely pontján vagy munkahelyi gondok nehezítik életed, két lehetőséged van.
Próbálsz magadtól változtatni a dolgok menetén, de ha ez eddig sem ment egyszerűen lehet, hogy ezután sem fog és marad minden a régiben vagy rosszabb lesz.
A másik lehetőség, hogy szakember segítségével hozod ki magadból a maximumot és éred el az optimális állapotot.
Pestiesen mondva, nem akarom megmondani neked a tutit, mert az a tuti benned van most is!
Abban tudok segíteni, hogy bármilyen mélyen is van felhozzuk és klasszisokkal jobban fogod magad érezni, legyél akármilyen szituációban.

Maximálisan melletted fogok állni abban a folyamatban, ami segít neked cél és a harmónia elérésében.

Ízelítő a bejegyzéseimből

az összes írásomhoz pedig, kattints

ide

Hogy állsz az idővel?

Hogy állsz az idővel? Teszt vezetőknek! Teszt vezetőknek, managereknek, akiknek számít az idő. Mert az idő pénz, a pénz szabadság, a szabadság pedig nyugalom és kiegyensúlyozottság! Fontos, hogy jól és gazdaságosan bánjunk az idővel, az [...]

Hatékony delegálás, de hogyan?

Hatékony delegálás, de hogyan? Vezetőként sokszor delegálnunk kell feladatokat, de hogyan legyünk hatékonyak ebben a folyamatban? Mert a cél nem az, hogy vezetőként mindent mi végezzünk, hiszen nem ez a feladatunk illetve szétaprózódnánk. Építenünk kell [...]

Önbizalom és motiváció

Önbizalom és motiváció olyan, mint két jó és szerető testvér. Ha kevés önbizalmad van, a motivációd is valószínűleg a béka feneke alatt rejtőzik. Ha van motivációd, akkor az önbizalmad viszont sokat nő. Néhány pont, hogyan [...]