Bemutatkozás

Bemutatkozás,Dobrai F.Rezső executive business coach

Kedves Látogató!

Örömmel köszöntelek az oldalamon.

 

Dobrai F. Rezső vagyok,
eleinte rádiós műsorvezetőnek készültem, dolgoztam a Kossuth a Danubius és Petőfi Rádióknál. Mikrofonnal a kezemben politikusok, celebek és egyéb hírességek hadát szólaltattam meg.
Voltam bombariadókon, de készítettem életfogytos fegyencekkel is riportot börtönökben. Életem egyik meghatározó momentuma volt, amikor egy idős hölgyet menthettem meg az öngyilkosságtól, aki le akart ugrani a Szabadság hídról.

Sok dolgot tapasztaltam, hidd el engem is megtört néha, amiket láttam és megéltem.
De álltam a mikrofon másik oldalán is, mert nagy kedvencem az éneklés.
Sikeresen vettem az akadályokat magyar sorozatokban is, ilyen volt például az egyik kedvencem, a Barátok közt.

Az elmúlt cirka 20 évben egy külföldi tulajdonú vállalatnál dolgoztam, kezdetben sales menedzserként majd kereskedelmi vezetőként, közben előadásokat tartottam értékesítésről, eladási technikákról.
Bejártam Magyarországot, töviről hegyire.
Meg kellett tapasztalnom munkavállalóként is, és vezetőként is, hogy mindig vannak és lesznek problémák akár az üzleti és abból adódóan a magánéletben is.
De a fontos, hogy minél hamarabb és minél hatékonyabban számoljuk fel a problémákat és haladjunk előre, motiváltan egy új cél felé.

Munkámból adódóan, számtalan emberrel találkoztam, számtalan emberi sorssal, üzleti szituációval és problémával, megoldásra váró helyzettel. Mindig foglalkoztatott, hogy miért vannak úgy a „dolgok” ahogy, és hogyan lehetne azokon változtatni, jobbítani az ember a cég a közösség javára.
Színes egyéniségnek tartom magam, több, mint 20 éves vezetői és értékesítői tapasztalattal, illetve jó emberismerettel.

Szeretem a szerethető embereket, empatikus és megbízható személyiség vagyok.
Ha elakadtál magánéleted, pályafutásod, karriered valamely pontján vagy munkahelyi gondok nehezítik életed, két lehetőséged van. Próbálsz magadtól változtatni a dolgok menetén, de ha ez eddig sem ment egyszerűen lehet, hogy ezután sem fog és marad minden a régiben vagy rosszabb lesz.
A másik lehetőség, hogy szakember segítségével hozod ki magadból a maximumot és éred el az optimális állapotot.

Pestiesen mondva, nem akarom megmondani neked a tutit, mert az a tuti benned van most is!
Abban tudok segíteni, hogy bármilyen mélyen is van felhozzuk és klasszisokkal jobban fogod magad érezni, legyél akármilyen szituációban.

Maximálisan melletted fogok állni abban a folyamatban, ami segít neked cél és a harmónia elérésében.

Ízelítő a bejegyzéseimből

az összes írásomhoz pedig, kattints

ide

Munkahelyváltás

Munkahelyváltás számos munkavállaló életében olykor bekövetkező esemény. Maga a tény, hogy egy munkahelyről egy másikra pályázunk, tulajdonképpen egy végkifejlete a múltunk történéseinek. Érzelmi és egyéb ránk ható történések hosszas folyamata váltják ki azt az érzést, [...]

Döntésre születtél

Tapasztalom, hogy bizonyos életszakaszban eljön, amikor az ember próba elé kerül, szeretne váltani, változni " levedleni" és megújulni a munkája területén. De valamiért nem mer lépni. Döntésre születtél és az élet döntések sorozatát küldi elénk, [...]

Burnout

Már nem érzed jól magad a munkahelyeden. Tudod, hogy váltanod kellene, de nem mersz. Hezitálsz, tele vagy bizonytalansággal. Nehezen ébredsz reggelente, talán sokszor felteszed magadnak a kérdést, érdemes e bemennem, de persze bemész, mert a [...]

SKYPE-OS COACHING ÜLÉS IS LEHETSÉGES