Bemutatkozás

Bemutatkozás,Dobrai F.Rezső executive business coach

Kedves Látogató!

Örömmel köszöntelek az oldalon.

 

Dobrai F. Rezső vagyok,
eleinte rádiós műsorveztőnek készültem, dolgoztam a Kossuth a Danubius és Petőfi Rádióknál. Mikrofonnal a kezemben politikusok, celebek és egyéb hírességek hadát szólaltattam meg.
Voltam bombariadókon, de készítettem életfogytos fegyencekkel is riportot börtönökben. Életem egyik meghatározója volt, amikor egy idős hölgyet menthettem meg az öngyilkosságtól, aki leugrani akart egy budapesti hídról.
Sok dolgot tapasztaltam, hidd el engem is megtört néha, amiket láttam és megéltem.
De álltam a mikrofon másik oldalán is, mert nagy kedvencem az éneklés.
Sikeresen vettem az akadályokat magyar sorozatokban is, ilyen volt például az egyik kedvencem, a Barátok közt.
De az élet más szerepet szánt nekem!
Ma már tudom, segíteni másoknak, de mi volt előtte?

Az elmúlt cirka 20 évben egy külföldi tulajdonú vállalatnál dolgoztam, kezdetben képviselőként majd kereskedelmi vezetőként, közben előadásokat tartottam értékesítésről, eladási technikákról.
Bejártam Magyarországot, töviről hegyire.
Munkámból adódóan, számtalan emberrel találkoztam, számtalan emberi sorssal, üzleti szituációval és problémával, megoldásra váró helyzettel. Mindig foglalkoztatott, hogy miért vannak úgy a „dolgok” ahogy és hogyan lehetne azokon változtatni, jobbítani az ember a cég a közösség javára.

Aztán jött az elhatározásom, hogy eddigi igen sokrétű riporteri,  kereskedelmi, értékesítési tapasztalatomat kihasználva, képezzem magam tovább.

Színes egyéniségnek tartom magam, több, mint 20 éves vezetői és értékesítői tapasztalattal, illetve jó emberismerettel.
Szeretem a szerethető embereket, empatikus és megbízható személyiség vagyok.

Ha elakadtál pályafutásod, karriered valamely pontján vagy munkahelyi gondok nehezítik életed, két lehetőséged van.
Próbálsz magadtól változtatni a dolgok menetén, de ha ez eddig sem ment egyszerűen lehet, hogy ezután sem fog és marad minden a régiben vagy rosszabb lesz.
A másik lehetőség, hogy szakember segítségével hozod ki magadból a maximumot és éred el az optimális állapotot.
Pestiesen mondva, nem akarom megmondani neked a tutit, mert az a tuti benned van most is!
Abban tudok segíteni, hogy bármilyen mélyen is van felhozzuk és klasszisokkal jobban fogod magad érezni, legyél akármilyen szituációban.
Maximálisan melletted fogok állni abban a folyamatban, ami segít neked cél és a harmónia elérésében.

Ízelítő a bejegyzéseimből

az összes írásomhoz pedig, kattints

ide

Üdvözlet a fedélzeten

Már érezte egy ideje, hogy nem szereti a munkahelyét. Nem szereti, szörnyű felismerés volt számára, mert hosszú évekkel ezelőtt tele lelkesedéssel, tettvággyal és önbizalommal vágott bele akkori állásába. HR vezető volt egy 50 főt foglalkoztató [...]

Az üzlet csajos oldala

  Az üzlet csajos oldala azon hölgyeknek jött létre, akik vállalkozóként keresik a betevőjüket. Naponta szembesülnek olyan problémákkal, melyek nem feltétlenül az üzletmenettel állnak szoros összefüggésben, inkább az emberi és ügyfélkapcsolatokról szólnak. Mert vállalkozni nem [...]

Motiváció

Gábor története, hogy melyik Gábor?! Az mindegy, ez az én titkom.....de akár te is lehetnél ebben a helyzetben Ösztönözve lenni, magad, vagy valaki más által. Ösztönzés arra, hogy  valamilyen reális cél, és ezzel együtt valamilyen [...]