Karácsony egy remek alkalom arra, hogy párunkat, családtagunkat megörvendeztessük egy testre szabott és ötletes ajándékkal. Egy jó ajándék beszerzése és megvásárlása többnyire sok fejtöréssel jár. Törjük a fejünket azon, hogy családtagjainknak mivel tudnánk a legnagyobb örömet szerezni. Sablonos ajándék helyett, okozz meglepetést 4 órányi elmélyült beszélgetéssel egy nyugodt és kellemes helyszínen.

A coaching lehet, ötletes és nagyon hasznos ajándék.

Coachoz nem csak problémával járnak kliensek, mert az ügyfelek tetemes része fejlődési és önismereti szándékkal is érkezik. De ha van a családodban, akinek segítenél azzal, ha ilyen módon figyelsz rá, és adsz neki egy lehetőséget arra, hogy esetleg megpróbáljon változtatni a számára nehéz helyzetén, amiben már régen benne van és szeretne számára kedvező megoldást találni.
A coaching menetéről ITT olvashatsz.

Például legyen az egy halogatott munkahely váltás, mert párod mindig csak panaszkodik neked otthon, hogy mennyire szeretne már váltani, de sok bizonytalan kérdés miatt nem mer váltani.

Jó ötlet lehet egy esetleg kihívás előtt álló embernek, mert coaching lényegében önismeretet ad, amivel bizonyos helyzetekben sokkal tisztábban lát az ügyfél, és könnyebben tud döntéseket hozni az életében, karrierében.

A 4 találkozó mindenképpen alkalmas arra is, hogy olyan oldalát fedezhesse fel az ügyfél, mellyel eddig kevésbé volt tisztában vagy alig ismert. Talán megszereti azt, amit eddig nem szeretett vagy végleg lezárja, amit már le kellet volna régen csak nem tudott, nem mert.

Az első találkozónkon ezt történik:
https://www.dobraicoach.hu/az-elso-talalkozo/

Budapesten a XI. kerületben a Feneketlen-tó közelében lévő szép, igényes a képen is látható helyszínen tudom fogadni az érdeklődőket.

Az ajándékcsomag ára:

  • 4 alkalmas 4 x 60 perc business coach ülés 60.000 FT helyett 45.000 Ft  (4 ülés 3 áráért)

Érvényes: 2017 november 21 és december 22 között megvásárolt csomagra
Felhasználható: 2018 március 30-ig

Technikailag mailben, telefonon vagy személyesen tudjuk megbeszélni a vásárlás módját, amiről számlát állítok ki, és a megajándékozott a nevére szóló és sorszámozott kártyával tud nálam megjelenni az üléseken.

2017. november

Fotók: Cosmic Latte Szaloniroda

Ajándékcsomag vásárolható még:

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
coach,üzletember,coach Budapest,coaching
coach,üzletember,coach Budapest,coaching
Ide kattintva tudunk egyeztetni