Az üzlet csajos oldala 2018-02-01T16:46:12+00:00

Az üzlet csajos oldala azon vállalkozó hölgyeket segíti, akik időnként szükségét érzik egy külsős szakembernek, mert egyedül elveszettnek érzik magukat bizonyos üzleti szituációkban. Olyanoknak, akik vállalkozóként keresik a betevőjüket, és néha kiborulnak, kezdi őket felőrölni a sok feladat, és nehéz mindent kézben tartani egyszerre.

Nőként nehezebben élnek meg konfliktusokat az üzletben, és ezt szeretnék szakemberrel átbeszélve gördülékenyebbé tenni. Naponta szembesülnek olyan problémákkal, melyek nem feltétlenül az üzletmenettel állnak szoros összefüggésben, inkább az emberi és ügyfél kapcsolatokról szólnak.

Néha elég egy -egy találkozó egy coach szakemberrel, aki üzleti és életviteli oldalról is tud segíteni, hogyan próbáld elkerülni vagy megoldani a kínos szitukat. Kedves vállalkozó hölgy, hosszú távon nagyon nem jó, ha magadba fojtod, ami zavar és nem próbálsz tenni ellene. Sokat árthatsz magadnak, a környezetednek és a vállalkozásodnak. A coaching menetéről ITT olvashatsz!

Én meghallgatlak, és irányzott kérdéseimmel segítek neked abban, hogy találj megoldást bizonyos üzleti szituációkra, amik talán már kezdik az idegeidet tépázni. Szívesen leszek a coachod, a személyi tanácsadód. Persze tanácsadó csak képletesen, mert a coach nem tanácsokat ad, hanem kérdésekkel segít a változáshoz, a fejlődéshez.

Tudod mit?

Ha te vagy az a vállalkozó hölgy, aki vállalkozásra adtad a fejed, hogy egy adott termékből vagy szolgáltatásból fogsz élni, de nem készültél fel 100%-ra arra, amire nem lehet felkészülni az emberi tényezőre, akkor itt a helyed. Beszéljük meg, személyes konzultáció keretében.

Hívj vagy üzenj és egyeztessünk időpontot.

Az üzlet csajos oldala!

Kapcsolat
Ne maradjon le!

Iratkozzon fel
a hírlevelünkre

Hírleveleinkről természetesen bármikor leiratkozhat.
FELIRATKOZOM
close-link